Post by rentinipanpass on Feb 9, 2022 2:43:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen számú érmét kódol ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
Imádom a játékot mindig is, de vettem egy csomagot, a pénzt elvették, és nem azt kaptam, amit fizettem, és nagyon akadozik, és a hirdetések állandóan lefagynak, ha ezt rendeznék, csodálatos lenne
Tökéletes
ELVESZTETTEM AZ ELŐRELEMÉNYEMET, AMIKOR ONLINE FELTÉTELEM!! AZONNALI TÖRLÉS!
Áh, indítom, és leáll.
Imádom a Rayman játékokat, bár az élmény ennél a verziónál jobb is lehetne. Nincs lehetőség a hirdetések letiltására (például játék vásárlása, előfizetés stb.), amelyek bosszantóan bőségesek. Ezenkívül a hősöknek csak egy módja van: futás, ami nem teszi lehetővé a játékosoknak, hogy lassabb tempóban élvezzék a szinteket.
Mindig is szerettem Raymant, és ez a játék fantasztikus.
Imádtam ezt a játékot. A grafika, az Incrediballs szuper imádnivaló volt. De a fő probléma az, hogy nem tudtam játszani a játékkal, mert mindig "csatlakozott a szerverhez", és utána azt írta, hogy a Ubisoft szerverei karbantartás alatt állnak. A játék teljesen játszhatatlan volt a probléma után. Ubisoft, javítsd ki. Ez az egyik legjobb játék, amit valaha játszottam, ezért szomorú lenne, ha elmenne.
Megvettem a játékot, mert gyerekként szerettem játszani! Szórakoztató és szórakoztató. Könnyű fel- és leszállni. Kiegészítők megvásárolhatók, de a játék nélkülük is szórakoztató, ami más játékokkal is volt probléma. Általában egy hét után elvesztem az érdeklődésemet a játékok iránt, de már több mint egy hónapja visszatérek ehhez!
A játékmenet olyan, mint a Rayman legendák! Szórakoztató, élvezetes, és ami a legfontosabb, ha meghalsz léggömbvé változol. Azt hiszem, ez a kedvenc részem. Nincs sok hirdetés (hacsak nem igazán gyors a szintekkel), és a függőséget okoz, és ez nem hazugság.
nagy hibát találtam az fps-sel kapcsolatban. A játék sebessége fps-től függ. Tehát 120 Hz-en 2x gyors és 0,5x 30 fps-en. fúj
Samsung J6+-om van, és nem tudtam letölteni 5 szándék után minden alkalommal, amikor eléri a letöltés 90%-át, valami hülye hibaüzenetet küldene, kérem, adja vissza az internetes Mbs-t, pénzt fizetnek. szóval ez olyan, mint a lopás, csak azt kellene mondanunk, hogy az elejét nem lehet letölteni
Jó
Valami bug miatt nem tudok pályát választani
Rayman Adventures Приключенски mwy
Rayman Adventures სათავგადასავლო qzkw
A játékmenet szórakoztató, de az irányítás SZORZAT!!! Tényleg, húzza az ujját az irányváltáshoz, de meg kell érintenünk a támadáshoz?! Ez zavaró. És nincs lehetőség a vezérlő újbóli feltérképezésére.
Rayman Adventures Adventure vgs
Rayman Adventures एडवेंचर zaea
imádom ezt a játékot ❤️ de megakadtam egy szinten, és szó szerint magától fut, és haldoklik, nem ugrik jól vezérel, de jó móka volt, amíg tartott. eltávolítva....
Nagyon szórakoztató, kivéve azt a tényt, hogy nehéz, de összességében jó játék
Jó lenne maga a játék csak kifagy tőle a telefon (huawei p9)
Mi köze a konzolnak egy telefonhoz? Csak egy hülye hasonlítja hozzá...
Imádom ezt a játékot, de nem tudok játszani a varangyos történettérképen, csak fekete képernyőt mutat, és nem is tudok visszamenni, annyi hihetetlen labdát szereztem, most minden kárba veszett, annyira csalódott vagyok az ubisoftban
Mindig előlről kezdi ha belépek. Ezen a hibán kívül jó lenne.
WiFi kapcsolatom van. Megpróbálom betenni a tojást az inkubátorba, és továbbra is azt mondja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez. Ellenőrizze az internetkapcsolatot. Nem engedi, hogy folytassa a következő kalandot, amíg ki nem kelt a tojás. Először nagyon tetszett a játék, de van némi késése. Béna.
Hiába volt egy frissítés ugyan úgy kidob a játék és el sem indul legtöbbször... Nem ért semmit sem ez a frissítés jó lenne ha ténylegesen megoldanák mert már unom..
szeretem ezt a játékot
Nem játszottam vele, abban a pillanatban, amikor elindítottam a játékot, hozzá akart férni az összes fájlomhoz, képemhez, zenei dokumentumomhoz, olvasni és törölni akart. Ez szükséges? Ez egy játék, nem egy szervező alkalmazás. Azt mondta, hogy a haladás mentéséhez írnia kell a memóriámba. Ez megköveteli az sd-hez való hozzáférést, nem korlátozható a céljára. Miért van szükség arra, hogy mindent elolvassak a telefonomon, és hogy tudok információt küldeni vagy törölni? Miután többször próbáltam megkerülni ezt a funkciót, töröltem a játékot
nagyon jó játék, de szeretnék tudni a mobiljátékkal kapcsolatos problémákról. Összegyűjtöttem 249 drágakövet, de még mindig nem tudok 150 drágakőre értékelt rayman jelmezt venni. Remélem választ talál a megoldásomra. köszönöm
Játssz úgy Rayman játékokkal, mint még soha, és ezek egyike a Rayman-kalandok, játssz fantasztikus pályákat ingyen, és a nyeréshez mindössze annyit kell tenned, hogy kikerülöd az összes ellenséget, a játék futni fog helyetted, ne aggódj, visszamehetsz gyűjteni A lemaradt cuccok egyetlen csúsztatással csatlakozzanak a Facebookhoz, hogy több elfoglaltságot szerezhessenek, és soha ne unatkozzon.
Rayman Adventures Piedzīvojumu spēles gjz
Utáltam
Látom, hogy sokan mások is erről beszélnek, AZ EGY SZINT VAD-KELETEN, AMI TELJESEN FEKETE! Ettől eltekintve jó, de eljutottam odáig a játékban, hogy a hihetetlen típus csak a vad vadkeleten található meg, és különben elkerülöm. Bár felidézi az emlékeket. Javítsa ki az egyetlen hibát, és öt csillagot adnék rá.
Ez a játék igazán szórakoztató és szórakoztató! De van egy-két problémám vele. Amikor be akartam fejezni egy kalandot, később visszatértem, és elölről kezdhettem a kalandot! Szerencsére át tudtam adni, de amikor a következő kalandra mentem, és miután befejeztem az első szintet, visszajövök, és azt mondja, hogy megmentettem egy tojást, de nem is csináltam semmit! És most nem tudom megmenteni a tojást azon a kalandon, amelyen részt vettem! Javítsa ki ezt az Ubisoftot. Öt csillagos minősítést adnék mindannyiótoknak, ha javítanák ezt. Kösz
Pineapple Pen Arcade alt
A valaha volt legjobb játék telefonon. De 3ish visszakaphatom az elért fejlődést, de valamiért nem fog, ha bejelentkezem ugyanabba a fiókba. Össze volt kötve az fb fiókommal, és amikor töröltem a játékot, újratelepítettem és fb-n keresztül újra bejelentkeztem, elölről kellett kezdenem 😢
Ha bár nem teljesen olyan mint a legends de imádom
Micsoda játék.A játék tele van gyönyörű és élénk színekkel, nem is beszélve a gyors, egyszerű és szórakoztató játékmenetről. Izgatott voltam, amikor megjelent a játék, és meglepődtem, milyen nagyszerű volt mobilon. Nagyon élveztem a játékot, mindenkinek ajánlom
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a játékot! Az a jó benne, hogy nem csak telefonra, hanem akár PC-re Xbox-ra és PS4-re is letölthető. Próbáljátok ki azokat a verziókat is! (Előre súgok: Szuperek!)
A vezérlők egyszerűek, de további vezérlőbeállítások hozzáadásához szükségesek, mert a jelenlegi vezérlők néha nem reagálnak. Nagyon szeretem a grafikát! A játékmenet pedig nagyon kemény, kihívásokkal teli és addiktív!
Szeretem a játékot, amelyet az eredeti játékmenethez használnak, és a nagyszerű grafika fantasztikus
jó játék tudom mindenkinek ajànlani unalom űzésre