Post by rentinipanpass on Feb 9, 2022 3:11:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ beskonačne primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Definitivno uživajte u igri, ali mislim da bi trebalo biti više opcija kada je u pitanju korištenje novčića. Također, ne sviđa mi se ideja automatskog davanja bombona; trebao bih moći kontrolirati tu značajku. Na kraju, osjećam da su neke od vremenskih kalibracija isključene. Upravo sam pokrenuo novi restoran koji još nisam imao priliku nadograditi. Pacijent tako brzo nestaje (kao na višoj razini) i ne daje dovoljno vremena za izvršavanje zadataka; definitivno se osjeća kao varalica
Isprva sam jako uživao u igri, ali je brzo postalo jako teško napredovati u razinama. Čak i uz svu moju opremu koja je potpuno nadograđena, tako je teško sve skuhati dovoljno brzo. Možete gledati oglase da biste dobili više vremena, ali mrzim da moram stati na sredini razine da bih pogledao oglas. Bilo je toliko frustrirajuće da sam ga izbrisao s telefona.
Obožavam ovu aplikaciju. Bez reklama ili iskačućih prozora. Stvarno zabavno za bilo koga igrati. Na početku je tutorial. Preuzmite ovu igru svidjet će vam se.
Brzina tijekom natjecanja je tvrdoglava (teško je stvoriti i poslužiti; potrebno je dodirnuti više savjeta). Previše se vremena gubi između kupaca što otežava osvajanje etapa s 3 zvjezdice; molim popravi/podesi. Grafika je lijepa, jasna i svijetla.
Ova igra je zabavna. Postoji nekoliko stvari s kojima imam problem. Slatkiš bi trebao biti neobavezan za dijeljenje. Ne bi se trebao automatski dati nakon što njihovo strpljenje požuti. Molim vas, promijenite ovo. Mučno je prijeći s 20 bombona na nedostatak. Također, neke od tempiranih porcija su frutrirajuće. Neki kažu 60 sekundi za stvaranje 500-600 novčića, dok neki kažu 70 sekundi za stvaranje 300. To nema smisla. Konačno, piše da je moje vrijeme isteklo kada imam još 4 sekunde za igru. Vrlo je frustrirajuće.
Imam poteškoća pri pokušaju ponovnog preuzimanja Tasty Town. Uvjerio sam se da imam dovoljno prostora za to i da imam dovoljno podataka, ali se ne preuzima. Ide samo na oko 87,50 posto i vraća se na gumb za preuzimanje. Probala sam već nekoliko puta. Btw, i ja sam imao problem s jednom od razina. Isti problem s učitavanjem igre. Za cijelu razinu morao sam isključiti podatke prije nego što se učitaju kako bih mogao igrati. Popravite ovo. Hvala.
Igra je sjajna, neke razine su izazovne, ali to je čini zaraznom, ali puno tehničkih problema stalno se prebacuje na početni zaslon. Ovo je vrlo frustrirajuće. Kada će se ovo razvrstati?
Cooking Frenzy®️Cooking Game ስልት psqz
Zabavno, ali dosadno. Svidjelo mi se igrati ovu igru. Bilo je stvarno zabavno. Ne smetaju mi čak ni reklame jer ih ima u mnogim igrama, međutim, kada morate sjediti kroz oglase koji se prikazuju do 45 sekundi, gubim vrijeme i napuštam igru i igram nešto drugo. Prijedlog: ograničite oglase na 10 do 15 sekundi
Nadogradite igricu, smrzava telefon, usporava, čim sam je instalirao, deinstalirao sam je, pokušavajući imati opuštajuće jutro, ali ovakve igre me samo stresiraju i ne bi to trebale raditi, shvatite fiksno.
Aplikacija legalna ne šalje kupce dovoljno brzo. U tempiranim rundama ne šalje se dovoljno kupaca pa sam zapeo čekajući da stignu. Što naravno samo žele da potrošite novac kako biste kupili više vremena ili kupaca.
Obmanjujuća ikona za prodaju paketa. Donio sam početni paket i nije bilo puno informacija o paketu u tekstu, ali u ikonama. Vidio sam ikonu beskonačnosti i slijedio je 30M. Nisam očekivao da će biti 30 minuta. Ispostavite da je svaka značajka spomenuta u paketu kao da nema oglasa bila aktivna samo 30 minuta. Za mene je to podvala. Ako date jasnije o tome što prodajete umjesto nejasne ikone lijepog dizajna. Smatrao bih to poštenim.
Vrlo zabavna igrica preporučam😊
U usporedbi s drugim kuharskim igrama, ova mi se najviše sviđa zbog mogućnosti kuhanja i posluživanja samo jednim dodirom. Ali ono što najviše mrzi su neki oglasi s kojima moramo komunicirati, ne da ih zatvorimo, nego da nastavimo s njima, a oni ne rade. Na kraju moram ponovno otvarati igru svaki put kad je vraški dosadna. Razumijem smisao oglasa i ne smeta mi. Ali oglasi koji se ne zatvaraju ni nakon 2 minute. To će ubiti ovu igru.
Neću reći da pojačivači nisu adekvatni, ali dani jemsovi nisu adekvatni. Prije nego što dosegnete razinu burger shopa, dobivate puno dragulja zbog pojačivača dostupnosti brzog kuhanja. Ali sve se gubi čim uđete u tu razinu .Ali sviđa mi se koncept da se ne koriste novčići već troškovi za nadogradnju stavki. Sviđa mi se i izgled, ali ne i često preuzimanje trgovina koje sam već prošao. Ako je moguće, pokušajte i to promijeniti.
Igra je zabavna i zarazna. Moj najveći problem s njim je nakon nekoliko različitih restorana gotovo je nemoguće pobijediti igru osim ako ne koristite više pojačala. Možete zaraditi pojačivače ili ih kupiti kristalima. Drugi problem koji imam. Slučajno kliknem na dodaj 30 sekundi za 100 kristala, a da mi to ne potvrdi. Igram igricu kad traži pa mi prst klikće po ekranu i bjesni.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Стратегически hfde
Igra je vrlo brza za igranje m i prsti se kreću vrlo brzo od konja. Sviđa mi se ova igra kuhanja. Dao sam 5 zvjezdica jer mi je igra previše zanimljiva i izazovna pa mi je to dobro za igrati. Hvala na najboljoj zanimljivoj igrici
Ne mogu preuzeti drugi restoran (ಥ_ಥ) igra je dobra i sviđa mi se, ali stvar je u tome da kad god dodirnem preuzimanje na vrhu restorana, jednostavno neće napraviti nikakav proces i jednostavno se zaustavi iako imam jaku vezu (ಥ_ಥ)
Zapravo jako volim ove igrice, zabavne, vrlo zarazne i jako sam uživao. Moja zadnja razina u Tasty townu. ALI nakon zadnje nadogradnje, ove igre imaju toliko oglasa (više nego prije), svaka 1 razina bi trebala igrati oglase, tako da možete lako završiti 1 razinu. Dakle..mislim da sam već umorna/dosadna reklamama 😅, sa sorry 🙏 deinstaliram.
Volim igrati ovu igru, super je zabavna i laka.... Stvarno postajem ovisan o igranju satima u isto vrijeme, nema problema dok igram ako ste zainteresirani za igranje igrica s hranom, preporučio bih ovu igru sigurno je izuzetno zabavna.... .
Johnny Trigger - Sniper Game Akcijske igre vpfd
Volim igrati ovu igru, ali u posljednje vrijeme imam problema s nemogućnošću gledanja oglasa kako bih stekao dodatne kupce ili još 10 sekundi nakon što sam se približio osvajanju razine. Kada pritisnem tipku za gledanje dodavanja, ništa se ne događa. Ali kad kliknem gumb dragulj, a nemam 100, lako me odvedu u trgovinu. Nikada do nedavno nisam imao ovaj problem. Nadam se da ovo nije strategija za "snažno poticanje" ljudi da troše novac umjesto da gledaju besplatne oglase. Vrlo je frustrirajuće
Ova igra je započela zabavno, ali baš kao što sve druge recenzije kažu, više razine se ne mogu zadovoljiti bez pojačivača koji na kraju koštaju puno pravog novca. Ne smeta mi potrošiti nešto novca, ali ovo je smiješno. Upravo sam deinstalirao ovu igru. Završio sam s tim.
Malo je ali brzo se troši enegkrije to bolije da bude pet života nego ovako onda može iči napred
ova igra je BOMBA koju možete varati i volite se igrati s prijateljem, i tako je zabavna! To je 'stresno', ali to je samo zabava! Ovo MORATE isprobati!!!
😁
Gladan novca, dostigao sam razinu na kojoj ne možete ići naprijed bez plaćanja za 1 mjesec i više nije zabavno, ne ovisi o vašim vještinama koliko novca potrošite kada igra zahtijeva da potrošite novac da biste dobili kupce
Oglasi se stalno smrzavaju kad gledam (da dobijem dodatnih 10 sekundi) prešao bih razinu i očistio restoran (isto koristio svoje zadnje povećanje brzine), a zatim se igra ponovno učitava i gubim sve. Desilo se nekoliko puta, obično isti oglas.
29.2.20: Zašto svi odgovori na recenzije zvuče isto? Bez pravog puta naprijed da popravimo stvari koje ne rade za nas igrače? Još uvijek zaglavio u pekari!! 21.2.20. Spreman sam deinstalirati ovu igru.Količina dijamanata koju morate potrošiti za dodatnih 30 sekundi je smiješna, pogotovo kada ih je tako teško zaraditi, zajedno s ključevima. Zauvijek sam zapeo u pekari. Zaista mrzim što nema prednosti nadogradnje vaših prehrambenih i kuhinjskih predmeta da biste krenuli naprijed.
Ima previše reklama.. Slažem se s tim, ali problem je što se reklame uvijek zalijepe i ne mogu se vratiti u igru.
Mladić kuhar ja ću ostat🍕🍞🍻
Volim ovu igru! Želim još jeftinijih pojačivača. Kao 100 ljubičastih dragulja za ,99 dolara. A neke od nagrada za oglase se zamrznu i počnu ispočetka. Trebam riješiti nekoliko grešaka, ali sve u svemu igram se već neko vrijeme...
Volim igru. Moj jedini problem je što vam daje mogućnost gledanja videa da dodate 10 sekundi, ali ponekad ne dodaje 10 sekundi. Ponekad vam dopusti da gledate još jednu, ponekad ne.
Igra je super, ali mogu ažurirati najnoviju verziju
Počeo je dobro, a onda počinjem shvaćati da im je stalo do novca i vrlo je nepošteno proći određene razine igre s ograničenom količinom dijamanata, svaki dijamant koji osvojite ide u kasicu prasicu koju morate platiti da otvorite, onda kada koristite svoje zlato da zavrtite jebeni kotač, oni vam daju isto iznova i iznova. Tako nepravedno ne preuzimajte!
Sviđa mi se što postoji greška u igri. Ja sam u ramen shopu i otkad sam počeo igrati, kupci nastavljaju jesti bombone, a ja čak i ne guram slatkiše.. još jedna stvar je juha nestala pa ne mogu ni dati juha kad to zatraže i ja na kraju svaki put izgubim razinu, možete li to plz popraviti, hvala
Veliki gubitnik vremena, ali ne mogu se udaljiti od oglasa! Volim igru, ali svaki put kad se pojavi reklama, ne mogu se vratiti igri. Oglas završava, ali nema odbrojavanja ili križanja za povratak u način reprodukcije. Moram zatvoriti igru i ponovno pokrenuti, što je jako neugodno.
Neke razine su smiješno teške i sasvim sigurno nemoguće ih je proći bez korištenja pojačanja, ali osim toga to je stvarno zabavna igra, jedna od najboljih
Valjda mi se svidjela igra. Jedno je sigurno... ova igra stvara veliku ovisnost. Nisam se mogao zasititi ove igre. To je... dok nisam došao do stvarno intenzivne, teške razine. Neke razine na kojima postoji samo ograničena količina vremena za opsluživanje svakog kupca pokazale su se pretežkim za mene. Pokušao sam, ali nisam pobijedio.
To je zabavna igra. Ali žele da imate xp za nadogradnju svojih stvari i ne mogu ići tamo gdje mi postaje jako dosadno s kuhanjem
Igra je zabavna, ali morate kupiti dragulje da biste napredovali je smiješno i mislim da sam završio igru, ali ništa ne kaže da je završena.
Igra se neće učitati, ide do 10% učitavanja i onda samo stane, nema daljnje poruke, popravite. Stvarno želim igrati. Kada prvo preuzmete, radi dobro, ali kada izađete iz igre i kasnije se vratite igrati, preuzimanje ne prelazi 10%
Nakon ulaska u kasnije razine, nekoć praktičan servis jednim dodirom postao je očito nezgodniji; Nemam pravo na to kome prvo služiti. Ako dvije osobe žele istu narudžbu, želio bih dati ono što sam pripremio onome tko je prvi došao, a ne dopustiti da igra nasumično ispuni narudžbu novijeg korisnika. Ova igra treba neku vrstu mehaničke opcije nasljedstva/davanja prioriteta. Ovo mi je drugi put da se vraćam ovoj igrici i podsjetio sam se zašto sam je prestao igrati. Još uvijek ima mjesta za poboljšanje.
Mislim da je ovo sjajna igra! Volite pronaći igre koje nisu samo zabavne, već mogu biti i izazovne... i IMO, ova igra čini oboje. Mislim da se u svakom novom poglavlju prvih nekoliko rundi ponavlja i može biti pomalo dosadno dok se ne počne ubrzavati kada se uvedu novi sastojci. Ali uz sve, mislim da je to jedna od boljih igara kuhanja koje sam igrao u posljednje vrijeme! 👍😀
Dobra igra. Ne sviđa mi se kako morate stavljati sastojke na tanjur određenim redoslijedom, ali razumijem zašto su to tako programirali. Volio bih da postoji više opcija postavki. Općenito, ugodno.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Παιχνίδια στρατηγικής itkm
To je dobra igra samo zbunjena o tome kako primiti sve kartice sa sastojcima nema "?" Gumb za objašnjenje što su ili kako ih nabaviti. Završio sam sve razine za doručak, ali piše kao 15 od 50, molim objasnite jer imam blagi OKP jer moram završiti dobivanje karata prije nego što mogu krenuti dalje lol jesam vrlo novo u ovoj igrici samo je želim razumjeti jer mi se sviđa lol
Zabavna igra, zabavlja me. Nekoliko oglasa previše, ali nije strašno čekati.
Ova igra je tako sjajna. Kad sam neraspoložen igram ovu igricu postao sam ovisan o ovoj igrici tako zanimljivoj za igranje. Dragon plus igra ograničena. Možete napraviti zanimljivije igre poput ove
Volim igru, ali ne bih trebao bacati $$$$ u nju da bih je igrao. Nedostatak vremena$ ili pražnjenje banke$ samo nekoliko primjera. Ljuta sam na sebe što plaćam za stvari koje sam napravila!!😡
Nakon novog ažuriranja, rastužilo me što više ne mogu igrati razinu offline. Moram igrati samo da bih imao pojačanje, jer ako nemam pojačanje, i ako neću dodati još sekundi na razinu, ne mogu prijeći na drugu razinu 😭 Nove razine postale su TAKO TEŠKE osvojiti.. Ja jako volim ovu igru, i toliko je boljelo znati kako su razine postale tako teške za postizanje .. molim programere, olakšaj je. Ponekad kupci nisu dovoljni za mjerač vremena od 50 sekundi.