(Android) Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game تولید کننده کد تقلب طلا
Feb 19, 2022 16:31:11 GMT -5
Post by hluhehsankafer on Feb 19, 2022 16:31:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تولید کننده کد تقلب طلا ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
خوب فقط باید کمی حوصله داشت باشی
تبلیغات این بازی بسیار گمراه کننده است! گیم پلی بازی شبیه چیزی نیست که در تبلیغات نشان داده شده است! تبلیغات کاذب زیاد!
ایده عالی بسیار سرگرم کننده است، اما من نمی خواهم به بسیاری از موارد برای تکمیل سفارش و پول زیادی برای ارتقاء. به بسیاری از جواهرات مورد نیاز است.
این یک بازی تعاملی سرگرم کننده است، برای تمام سنین آسان و سرگرم کننده است! واقعاً آن حال و هوای سرآشپز جهان را به من می دهد.
من فکر می کنم این بازی واقعاً خوب است شما می توانید عملاً شهرک غذای خود را طراحی و بسازید و مکان های سرگرم کننده زیادی برای آشپزی وجود دارد و فوق العاده است من توصیه می کنم این بازی را تهیه کنید.
همین امروز این بازی را دانلود کردم. من نمی توانم از کنار خانم سرآشپز کاپ کیک بگذرم که بازی یخ می زند و نمی گذارد چیزی فشار دهم. این بازی بدترین است!!!
بازی همچنان در حال انجماد است و به من اجازه نمی دهد گزینه استفاده از الماس را انتخاب کنم. اجازه نمی دهد به عقب برگردم یا X را بزنم و به من اجازه نمی دهد گزینه ای را انتخاب کنم که اصلاً این کار را انجام ندهم. قبلاً آن را حذف کرده و بازی را به طور کامل شروع کرده اید.
در حال حاضر من گیر کرده ام و Tasty Town بازی آشپزی مورد علاقه من است. بیا بازی مزرعه و رستورانت را راه اندازی کن.
کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد. هرگز یک لحظه گزنده این سرگرم کننده، تعاملی، و چالش برانگیز است. بهترین نوع بازی
من عاشق این بازی ها هستم، خیلی خوب است. من قبلاً دیمندهای زیادی انجام میدادم و اکنون به کوسترمورهای بیشتری نیاز دارم تا بتوانم بیشتر دریافت کنم. من آن را به این دلیل انتخاب کردم که مغازه کوچکی که می توانید به آن بروید، به نوعی انرژی نیاز دارد که دوام زیادی ندارد. این بازی واقعا سرگرم کننده است.
من تغییرات را دوست دارم! به خصوص با گندم! این یکی از موارد مورد نیاز است، اما شما زمان را به 30 دقیقه افزایش می دهید که مسخره است..... من از این بازی خوشم آمد... وقت آن نیست که به دنبال چیز دیگری برای بازی بگردم.
خوب بودفقط یه اشکالی داشت که اجناس را نمی شد بفروشی
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game פנאי ndnh
در ابتدا فکر نمیکردم که بازی را دوست داشته باشم و آماده بودم قبل از اینکه به آن فرصت بدهم آن را حذف نصب کنم زیرا مانند بازیهای زیادی است که قبلاً دارند اما متفاوت است. فعلا دوستش دارم تا اینکه...
خوب بود
آپدیت جدید کاملا نامتعادل و دلخواه است. من بسیار ناامید هستم که جواهرات را برای باز کردن قفل سرآشپزها صرف کردم تا به روز رسانی شود تا ارزش سرآشپزی را که دریافت کردم بی ارزش کند.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Εύκολα kte
بازی را دوست دارم اما اجازه نمی دهد کتاب آشپزی رستوران را باز کنم و از کتاب آشپزی خارج شوم
خیلی ناامید کننده من از World Chef (بازی دیگر آنها) خسته شدم و به Tasy Town آمدم. بازی واقعاً عالی شروع شد، اما اکنون آنها فضای ذخیره سازی را کاهش داده اند، گسترش آن را بسیار دشوار کرده است، زمانی که بتوانید فضای ذخیره سازی را افزایش دهید، فقط 10 اسلات افزایش می یابد. همه چیز خیلی گرونه من زمان و پول زیادی برای این بازی ریخته ام و خوب، درس خودم را یاد گرفته ام. پولی که به سختی به دست آورده اید را خرج یک بازی احمقانه نکنید. مخصوصا این یکی!
من این بازی را دوست داشتم و هنوز هم هر روز آن را بازی می کنم. با این حال ناگهان الماس های من در دو هفته گذشته گم شدند. من 1500 نعل اسب پس انداز کردم و همه را یکی پس از دیگری چرخاندم، نیمی از پاداشی که ظاهراً دریافت کردم هرگز به انبارم اضافه نشد، و نوشته بود 60 الماس دارم. برنامه را بستم و دوباره آن را باز کردم و نعل اسب هایم را برای چرخیدن گرفت اما چیزهایی که به دست آورده بودم گم شده بودند. چرخ را بیشتر چرخاندم و فکر کردم این فقط اشتباه من است، اما دوباره این اتفاق افتاد و آنها رفتند.
بازی سرگرم کننده است اما ویژگی های آن از کار می افتد. چت سرآشپز دائماً کار نمی کند و همین امر به دست آوردن مواد اولیه و دادن آنها را دشوار می کند.
من این بازی را دوست دارم. من فقط با ماشین حمل غذا مشکل دارم. من همه ارتقاها را دارم اما بعد از یک نقطه خاص نمی توانید هدف را بسازید.
بازی بسیار لذتبخش است و مشکلی کم یا بدون میلیارد دارد، اگرچه مقدار پول نقد باید روی قیمت معقولتری تنظیم شود.
گیم پلی در ابتدا سرگرم کننده بود اما تا زمانی که یا برای همیشه منتظر بمانید یا برای بازی پول پرداخت کنید متوقف شد. شما آن صدا را می شنوید......این یک خلاء است که تمام پول را از کیف شما بیرون می کشد. پرداخت دیگری برای بازی کردن این یکی از بقیه حریص تره
چالشهای بسیار سرگرمکننده، قابل کنترل روزانه، جوایز فراوان، بدون تبلیغات، من نمیتوانم این بازی را متوقف کنم. خیلی اعتیاد آوره!! من در همان هفته اول به تنهایی تبدیل به همبرگر شدم.
من همین الان دانلودش کردم و واقعا عالی بود. من عاشق گرافیک و همه چیز هستم. تنها مشکل این است که بازی یکدفعه یخ می زند و باید آن را ببندم و دوباره باز کنم. نمیدانم برای تلفن من است یا اتصال دادهام، اما امیدوارم بتوان فوراً این مشکل را برطرف کرد، اما در کل شگفتانگیز است. با تشکر از سازنده این بازی.
من عاشق این بازی هستم. این به شما فرصتی می دهد که اقلام و جواهرات مورد نیاز برای گسترش را بدست آورید. ممنون 😘
Rescue Wings! Arkada fugs
بازی خیلی خوب بود
این یک برنامه فوق العاده است! من فکر می کنم همه باید این بازی را برای بازی داشته باشند. فقط به شما بگویم که این بازی یکی از بهترین بازی های جهان نیست زیرا مانند این است که شما واقعاً در یک استراحتگاه واقعی هستید. پس همین الان این بازی را دانلود کنید!!🍔🍴🎆
Вкусный город (Tasty Town) Казуальные vxs
این بازی را وقتی برای اولین بار بعد از World Chef شروع به کار روی آن کردند، دانلود کردم و من هم مثل بقیه آن را دوست دارم!! دوستش دارم!
بازی بسیار سرگرم کننده! در بازی مشتریانی هستند که خارج از رستوران در صف ایستاده اند تا وارد شوند، لول.
Dev عزیز:. شما مکث. این بازی بد است. من نمیخواهم با دوستان بازی کنم، من این نوع برنامهها را میخواهم که بتوانم آرامش داشته باشم. اما دکمه دوستان لعنتی فقط کل بازی را ثابت می کند و به من اجازه بازی نمی دهد مگر اینکه روی برگه دوستان کلیک کنم - چه هدر می رود! حذف نصب شد، دیگر هرگز دوباره نصب نمی شود!
من مدتی است که این بازی را انجام می دهم و واقعاً از آن لذت می برم. با این حال، من برای باز کردن اسکله ماهیگیری سکه جمع می کردم و کمی بیش از 21000 سکه داشتم، سپس ناگهان سکه های من اکنون کمی بیش از 9000 سکه هستند. از این ناراضی. سؤالات متداول عیبیابی را بررسی کنید، بدون پاسخ.
من در پشت سر گذاشتن آموزشی که او می خواهد به مزرعه اش بروید و کامیونش را برای اولین بار بارگیری کنید، مشکل دارم. هنگامی که به من نشان می دهد چه چیزی باید در کامیون بارگیری شود، به من اجازه نمی دهد هیچ دکمه ای را فشار دهم. به من اجازه نمی دهد که جم را برای بارگیری کامیونش خرج کنم و تا زمانی که کامیون او بارگیری نشود، نمی گذارد از چیزی خارج شوم. ولی نمیتونم لودش کنم چون نمیذاره چیزی فشار بدم!!! این خیلی ناراحت کننده است، لطفا به من کمک کنید این مشکل را برطرف کنم!!