Post by hluhehsankafer on Feb 19, 2022 16:43:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Fruit Candy 2022 version ▞▞▞
Sweet Fruit Candy Hlavolamy fqy
Zabavite se oko 5 minuta, a zatim ste bombardirani oglasima, oglasima i drugim oglasima.
Slatka igra, ali svaki sljedeći napis darovi i hranjenje medvjeda vrijeme susrećem se s neželjenim OGLAMAMA...
Previše dodavanja, svaka faza minimalno jedan dodatak
Zabavna za igranje, a također i da se osjećate dobro i opuštajuće
Sviđa mi se igra, ali previše reklama, postala je previše dosadna pa sam je deinstalirao
To je stvarno dobra i zanimljiva igra, ali previše dodataka ljubazno je izbjegavajte.
Dobra igra slatka grafika, ali previše reklama ometa. Uskoro ću se iznervirati i deinstalirati ovu igru.
Cooking Tycoon Diverse pjum
nove značajke i također nova istinitost igre...na novoj razini novo nešto..to je vrlo zanimljiva igra
Zanimljiva igra, učinite je zanimljivijom.
nakon svake razine ima više oglasa dok ne izađemo iz igre
Sweet Fruit Candy Пъзели jnk
To je vrlo sjajna igra. Ali sada sam završio sve faze. Ja sam u fazi 1600 i piše uskoro. Općenito izvrsna igra. Jedva čekam uskoro.
Lijepa igra.... ali puno reklama jako smeta.
Igra je ok, ali ima previše iskačućih prozora s oglasima, reklame nisu cool
Boaring game.. učinite je animičnijom.. u zadnjim smo ostavili poteze, ali što je s tim potezima oni su otpad.
Jako uživam u igrici ali ima toliko reklama da je jako neugodna i iritantna..😒
Presporo.Puno je glupih animacija koje bi se mogle ukloniti kako bi se igra mogla igrati
Toliko mi se svidio, da je jednostavan i ljepši grafički. Savjetovati ću vam graditelje da ga više poboljšate... Puno vam hvala, sviđa mi se
Odlicna
daleko da se mnogi oglasi pojavljuju dok ste usred igre.
Zabavan i dobar vodič, ali nekoliko oglasa previše. Previše pauza za oglase!
Dodaci su previše. Igra se previše smrzava. Ali to je nešto što treba učiniti da se ubije vrijeme.
Sweet Fruit Candy Älypelit mvej
Dobro za ubiti vrijeme
Dobra igra rado je igram 🙂
Previše oglasa jer nakon završetka svake razine oglasa postoji
Oglasi, oglasi, reklame... Stvarno neugodno!!!
ima previše oglasa koji me obeshrabruju svaki put kada želim otvoriti igru
Došao sam do razine 300 i životinja neće uzeti hamburger pa me neće pustiti dalje. Nisam sretan zbog ovoga jer volim ovu igru. Nadam se da će se ovo riješiti samo od sebe.
Sjajna igra, ali previše reklama
ne sviđaju mi se reklame koje se stalno prikazuju dok igram igru
nakon 50 razine prikazuje se toliko neželjenih oglasa 🖓🖓..dajem ti samo jednu zvjezdicu ..
Igra je zabavna, ali previše političkih dodataka. Ne mogu podnijeti, moram deinstalirati.
Igra je zabavna za igranje, ali ima previše reklama. Neki se oglasi čak zamrznu i moram ponovo pokrenuti aplikaciju da preskočim taj oglas.
Došao sam do razine 1600 i nisam mogao pristupiti drugim igrama, (npr. 1601 itd.) Ikona za ovo je bila skrivena iza zelene pozadine i mogli ste samo nastaviti igrati igru 1600, ne sretno!!!! Morao sam ponovo učitati igru i početi iznova
Igra je pristojna, ali 4 oglasa prije nego što možete igrati svaku igru je predugo! Vrlo razočaravajuće.
Sweet Fruit Candy Пъзели utuz
2 oglasa nakon svake razine, stvarno gubljenje vremena, dok ih gledate, ne želite se više igrati
Sada novi problem sa Sephora oglasom. K vragu. problem s yahtzee oglasom nema x za povratak u igru. nema opcija. to se događa u mnogim aplikacijama za igre. OVAJ PROBLEM SE NASTAVLJA! TO JE STRAŠNO! Molimo onemogućite YAHTZEE. Sada postoji novi problem s CITI oglasom - isti problem kao i bez opcija za isključivanje i povratak u igru. Tako frustrirajuće!
Lijepo, ali previše pop-up oglasa
Grafika je nevjerojatna, ali reklame su strašne i igra je spora.
volite ovu igru, zaokuplja vas i ne morate čekati minute da dobijete besplatne živote, traje sve dok vam telefon ne umre besplatno lol. Sjajna igra.
slatka igra. PREviše oglasa!